Contentbeheer website abonnement

Wanneer was het laatste bericht op uw website?

U heeft een mooie website laten maken, passend bij de stijl van uw organisatie of bedrijf. Op de website presenteert u uw diensten en activiteiten maar bijvoorbeeld ook bedrijfsnieuws en andere ontwikkelingen.

Het is dus van belang dat de website goed wordt bijgehouden. Met goed bedoelen we regelmatig en met kwalitatief goede teksten en afbeeldingen.
Wij begrijpen dat dit er, om uiteenlopende redenen, niet altijd van komt.

Wij bieden hier graag een oplossing voor!

Onze oplossing heet ID Contentcare. Wij verzorgen voor onze Contentcare klanten het beheer van de inhoud van de website.
Deze service bieden we in 2 verschillende varianten, een abonnementsvorm met een vast te stellen frequentie en een strippenkaart.

Het abonnement is met name geschikt voor bedrijven die met enige regelmaat nieuwe content op de website willen presenteren maar daar bijvoorbeeld door drukte niet aan denken en/of niet aan toe komen. Bij een Contentcare abonnement wordt er door ons periodiek contact met de klant opgenomen waardoor deze wordt aangezet na te denken over te plaatsen content.

Met de strippenkaart kan de klant tegen gereduceerd tarief inhoud op de website laten plaatsen. Er wordt vooraf een aantal uren ingekocht die later besteed kunnen worden. Dit is met name geschikt voor klanten met meer of minder drukke periodes in een jaar.

ID Contentcare abonnement

Ons Contentcare abonnement is erg geschikt voor mensen die het druk hebben met hun business. Zij beseffen best dat het regelmatig updaten van de website een absolute must is maar komen er simpelweg niet aan toe.
Met een Contentcare abonnement neem je als het ware een extra werknemer in dienst die verantwoordelijk is voor het up-to-date houden van de website. Deze werknemer gaat u op gezette tijden vragen wat er voor nieuws op de website mag worden gezet.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij spreken af hoe vaak er iets nieuws op de website mag worden geplaatst.
Stel dat u een kwartaalabonnement heeft afgesloten. Wij zullen aan het begin van het kwartaal contact met u opnemen. Of dat telefonisch, per e-mail of zelfs per Whatsapp is dat kiest u zelf bij het afsluiten van het abonnement.
Wij vragen u een ‘ruw’ stukje tekst aan te leveren, eventueel met een afbeelding. Wij maken op basis van het aangeleverde materiaal een goed lopend stuk tekst, uiteraard in keurig Nederlands en ook nog eens geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google.

Wat kost het?

Zoals gezegd is het abonnement er in verschillende varianten.

ID Contentcare strippenkaart

U wilt het beheer van de website uitbesteden. Dat willen wij graag verzorgen en wij waarderen dat u dit bij ons wilt onderbrengen.

U heeft regelmatig werk aan de website te doen maar u weet niet van te voren wanneer dat gaat zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijf met seizoensinvloeden zoals een camping of een restaurant. In het hoogseizoen zal er meer beheer aan de website moeten worden gedaan dan in de wintermaanden.

Onze Contentcare strippenkaart is dan een goede en voordelige oplossing.
Met een Contentcare abonnement heb je een extra werknemer die op afroep beschikbaar is voor het up-to-date houden van de website. Het uurtarief van de werknemer is afhankelijk van het aantal van te voren ingekochte uren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U koopt een ID Contentcare strippenkaart voor een X aantal uren. Zodra u werk te doen heeft neemt u contact met ons op en wij voeren de gevraagde werkzaamheden uit. Zodra deze voltooid zijn laten we u dit weten en geven meteen een overzicht van de gewerkte uren en wat uw tegoed nog is.

Wat kost het?

Zoals gezegd is het uurtarief afhankelijk van het aantal ingekochte uren. Bij een strippenkaart van 10 uur krijgt u maar liefst 40% korting op het reguliere tarief.

ID Webcare

Web: www.idwebcare.nl
Mail: info@idwebcare.nl
Tel.: +31 113 561 127
Whatsapp 0633-946514
Facebook:
Twitter:

Pin It on Pinterest

Share This