Nieuw Aanbieding! Oor Acupuncture En Rhinitis Laser Therapie Apparaat Neus Zorg Therapie Machine Lage Frequentie van de Laser Dropshipping COZING-BQ05

Oor Acupuncture En Rhinitis Laser Therapie Apparaat Neus Zorg Therapie Machine Lage Frequentie van de Laser Dropshipping COZING-BQ05

Nieuw product

€142.82

-15%

€168.03

Op voorraad

999 Items

Verlanglijst

Tags: hi pro, geld tellen machine munt, resound, glucose sensor, bebird, oor salon, interactieve laser speelgoed, medic, elera infrarood-thermometer, oorsmeer verwijderen met de tool camera.

Oor acupuncture en rhinitis laser therapie apparaat Neus Zorg Therapie Machine Lage Frequentie van de Laser Dropshipping COZING-BQ05

Indicaties:

Het oor applicator : Otitis media, doofheid, tinnitus, Menière ' s syndroom.

De nasale applicatior: de Balans van de Hoge bloeddruk ,het Verminderen van het Hoge cholesterol , Hoge bloeddruk vet , een Hoge bloedsuikerspiegel en Hoge viscositeit van het bloed het risico op een hartaanval Vermindert het risico van een beroerte, Vermindert de ontsteking en zwelling ,Stimuleert de celactiviteit en de bloedsomloop, Versterkt het immuunsysteem ,Reguleert de doorbloeding en bloedcirculatie , Verbetert de zuurstof draagkracht,Adjuvent behandeling en het voorkomen van de Trombose, een hartaanval en Beroerte, Verbetert de cel vervormbaarheid.Rhinitis, allergische rhinitis, acute rhinitis, chronische rhinitis, sinus

Gedetailleerde Productomschrijving

ITEM:

COZING-BQ05 Rode LightIntranasal Licht Therapie Voor Chronische Rhinitis ik Allergische Rhinitis Nasale Problemen, oor-acupunctuur laser

Golflengte:

650nm

Laser Penetratie:

3 - 125px

Laser Medium:

GaAlAs Semiconductor aser

Behandeling Methode:

Fysiotherapie

Product Afmetingen(cm):

26.5*22.6*587.5 px

Model:

COZING-BQ05

Functie

compact, gemakkelijk te dragen

Functie:

1.Klein formaat en draagbaar en kan worden gebruikt op elk moment en overal.

2. Dual output vermogen, zodat gelijktijdig worden gebruikt door twee personen.

3. Hoogwaardige en duurzame metalen behuizing die bevorderlijk is voor de verspreiding van de warmte voor de voeding stabiel.

4 Speciaal toegevoegd laser stabilisator.

5. Hoge capaciteit van de batterij van lithum

6. Hoge kwaliteit importeren laserkop met een lange levensduur.

7. Twee output modus: Impuls en Blijft, kan manueel of automatisch worden geschakeld.

8. Verstelbare behandeling time/power.

9 .Wavenlength kan worden 450nm en 650nm in een nasale draad

Hoe kan de laser behandeling van tinnitus?

1. De heersende mening is dat de respiratoire keten speelt een centrale rol in de effecten van laser behandeling.De Laser-energie in rode en nabij-infrarode spectra vermogen om door te dringen weefsel.Het stimuleert de mitochondriën in de cellen om energie te produceren door de productie van adenosine trifosfaat (ATP).

2. Mitochondriën, en Het is de energiebron voor alle batterijen, ze verteren van brandstof en het genereren van energie voor de cellen in de vorm van ATP.

3. Volgens rapporten, LLLT blootstelling steeg de productie van ATP.Verhoogde ATP productie kan leiden tot een verhoogde cellulaire stofwisseling, het bevorderen van schade herstel, en herstel van cellen voor de gezondheid, de Staat en de achteruit vele afbraak voorwaarden.

4. Voor het oor ziekten, lage-intensiteit lasers zijn gemeld, te wijzigen collageen weefsel in het slakkenhuis.Vooral in de kelder van het membraan.Daarnaast LLLT heeft een gunstig effect op het herstel van cochleaire haar cellen na acute haaruitval, waardoor meer cellen.

5. Proliferatie, de synthese van ATP en collageen, de release van de factoren die de groei, bevordering van de lokale bloeddoorstroming in het binnenoor en de activering van reparatie-mechanismen het binnenoor wordt gestimuleerd door fotochemische en photophysical stimulatie van haar cel mitochon.

Hoe werkt laser behandeling van rhinitis?

Het Rhinitis Therapeutisch Instrument vooral keurt de speciale zachte licht van de laser (650nm) die kan door middel van de nasale mucosa van het menselijk lichaam.Het zachte licht van de laser wordt aanbevolen milde werken beoordelen en volledig kunnen worden en de veiligheid geabsorbeerd door de neus weefsel van het menselijk lichaam.Dit soort van laser licht op een speciale repair functie van het neusslijmvlies van de rhinitis patiënten.De gerepareerde neusslijmvlies kan afscheiden antibacterieel materiaal met inbegrip van lysozym als normale mucosa en start de normale reiniging van de functie van de swingende cilia op het neusslijmvlies.

Wat zijn de Klinische resultaten?

Na ongeveer 30 min bestraling behandeling, bloed-rode cellen worden geactiveerd, worden enkele, actief, gezond en normaal.

Na ongeveer 30 dagen van de behandeling, hoofdpijn, duizeligheid, pijn op de borst, gevoelloosheid, tinnitus en andere symptomen zullen verdwijnen.

Na ongeveer 3 maanden van de behandeling, kan uw bloed te detecteren, of CT detecteren, hoge bloeddruk, hoge viscositeit van het bloed, een te hoog cholesterol terug naar een normaal niveau.Otitis Media doofheid, tinnitus of Menière ' s syndroom hebben een grote verbetering.

Langdurig gebruik HEEFT het GEEN bijwerking.

Nasale laser Klinische test:

Voor sommige mensen, 30min sommige mensen voelen zich effectief in de behandeling.

2 weken later, het kan repareren en verbeteren van 30%.

3-6 maanden later, 80% rhinitis te repareren of herstellen.

Functie en Prestaties :

1、het verminderen van de viscositeit van het bloed;

2、 versnellen de bloedsomloop in de neus weefsels.

3、het verbeteren van de lokale bloed zuurstof saturatie,

4、 het versnellen van de absorptie en het metabolisme van nasale weefsel te inflammatoire stoffen.

Merknaam
Behandeling Methode Fysiotherapie
Certificering CE
Laser Medium
Golflengte
Materiaal elektronische en kunststof
Oorsprong CN(Oorsprong)
Functie compact, gemakkelijk te dragen
Indicaties soorten rhintis , oorsuizen , doofheid, Menière ' s syndroom.
Model Aantal BQ05
De Naam Van Het Item Oor acupuncture en rhinitis
Model COZING-BQ05
Item Type Oor Verzorging

Schrijf uw recensie

Oor Acupuncture En Rhinitis Laser Therapie Apparaat Neus Zorg Therapie Machine Lage Frequentie van de Laser Dropshipping COZING-BQ05

Oor Acupuncture En Rhinitis Laser Therapie Apparaat Neus Zorg Therapie Machine Lage Frequentie van de Laser Dropshipping COZING-BQ05

Gerelateerd