Nieuw Aanbieding! Taiwan Besdia Air Grinder & Air Lapper ONS-100 Swing Lucht Lappers Pneumatisch Gereedschap

Taiwan Besdia Air Grinder & Air Lapper ONS-100 Swing Lucht Lappers Pneumatisch Gereedschap

Nieuw product

€134.00

Op voorraad

999 Items

Verlanglijst

Tags: air grinder, 125mm haakse slijper, lucht die grinder, pneumatische haakse slijper, angl molen, air-bestand, molen onkruid, grind machine, molen hout, slijper metaal.

US $ 6 / Prijs

US $ 5.18 / Prijs

US $ 6.4 / Prijs

US $ 25.9 / Prijs

US $ 3.57 / Prijs

US $ 3.34 / Prijs

US $ 27.49 / Prijs

US $ 158.7 / Prijs

US $ 32.08 / Prijs

US $ 125.35 / Prijs

US $ 137.88 / Prijs

US $ 74.75 / Prijs

VS-100 Swing Lucht Lappers Zijde stocke Speciale constructie laat de eenvoudigste methode voor het wijzigen van het consumeren of versleten onderdelen .Ideaal voor het slijpen en polijsten van de ondiepe ondergrond, diepe ribben en afsteken lijnen.Voorraad Luchtdruk Gewicht Afmetingen 1.0 mm 90psi (6,2 kg/cm 2 ) 305 gram Ø28x205L (mm)

Algemene vergadering

Om het bereiken van de beste stand van pneumatische gereedschappen en uitbreiding van zijn leven, moeten verbinding maken met drie punten in combinatie met het bereiken van de mogelijkheid om te filteren uit waterdamp, de controle van de inname van druk-en smering.

Handpiece Drie wijzen combinatie ompressor

(Filter· Toezichthouder· Glijmiddel)

Het verbeteren van het gebruik van prestatie en levensduur voldoen:

Om het bereiken van de beste stand van pneumatische gereedschappen en uitbreiding van zijn leven, moeten verbinding maken met drie punten in combinatie met het bereiken van de mogelijkheid om te filteren uit waterdamp, de controle van de inname van druk-en smering.

l Voordat u de pneumatisch gereedschap aan, zorg ervoor om te controleren dat er voldoende olie in de olie pan binnen de drie-letter combinatie.

l De drie-punts combinatie van de inlaatdruk op 90 psi (6,2 kg / cm 2 ) is de meest geschikte toestand voor gebruik.

l Voor het gebruik, controleer dan of de drie-punts combinatie van de water fles vol is, als de eerste vol water zal worden afgevoerd.

l Stel de drie-punts combinatie van olie, is het raadzaam over 2CC per minuut (vaak gebruikt).

l Als u geconfronteerd wordt met een vakantie of niet gebruik van pneumatisch gereedschap voor een lange tijd, in de eerste opening, steek de combinatie van drie punten in de olie per minuut 4CC, terwijl het openen van de pneumatische gereedschappen te lage snelheid van het stationair draaien 20-30 seconden, zodat de olie is inderdaad Na de smering van elk deel, en dan pas naar de normale snelheid van gebruik is het beter.

l Selectie van smeermiddelen: gebruik niet te dikke smeermiddelen, is het aanbevolen gebruik te maken van de circulerende olie R32. Bediening start / stop-instelling:

§ AAN / UIT-schakelaar wordt gebruikt in een roterende wijze.Wanneer de schakelaar ventiel lichaam gericht is op de gebruiker, draai deze tegen de klok in en draai deze met de klok mee (UIT).

※ Voordat u de pneumatisch gereedschap aan, zorg ervoor dat de schakelaar in de "OFF" - status.

§ Wanneer u op pneumatisch gereedschap switch, draai 90 °, dus dat kun je bereiken van de maximale snelheid, als de rotatie hoek te groot is, niet alleen geen effect en zorgt ervoor dat de switch de kraan uit schade.beschermende apparaat

Draag een beschermingsmiddelen zoals gehoorbescherming, veiligheidsbril, veiligheid schorten, helmen, handschoenen enzovoort.Pneumatisch gereedschap na gebruik dient Het apparaat te worden bewaard in een schone, droge plaats, en het is aanbevolen te slaan op een constante temperatuur, om te voorkomen dat de plotselinge veranderingen in temperatuur omgeving.Laat het niet vallen de pneumatische gereedschap wanneer de pneumatische gereedschap is niet helemaal gestopt tijdens het gebruik.Gedetailleerde regels op voor de veiligheid en herinneringen

Bij het gebruik van pneumatisch gereedschap, de veiligheid is de belangrijkste overweging is.Het pneumatische gereedschap moet worden gebruikt in een veilige toestand is.Lees de hierna volgende bepalingen voor het gebruik en het gebruik van de pneumatische gereedschap veilig.

§ Dit pneumatisch gereedschap is ontworpen voor het slijpen of graveren en fijn polijsten en andere industriële toepassingen, gebruik dan niet het lichaam!

§ Controleer de luchtdruk voor de operatie, de druk onder 90psi (6,2 kg / cm 2 ) het verminderen van de snelheid en kracht, maar een hoger dan 90psi zal leiden tot het versnellen van de werking , die verydangerous , en verkort de levensduur van het gereedschap!

§ Gebruik een goede kwaliteit schurende leveringen, gelieve gebruik geen beschadigde materialen met een slechte kwaliteit of slechte kwaliteit.

§ Als het ruisgetal meer dan 85 dB (A) tijdens de werking, moet de operator draag oordopjes of gehoorbescherming.

§ Het gebruik van de operator voor een lange tijd kan leiden tot letsel als gevolg van trillingen, met name de palm en arm.Het werk van schade veroorzaakt door trillingen is afhankelijk van veel factoren, zoals het type verbruiksartikelen gebruikt, het proces, de gebruiker van de fysieke conditie, de werkomgeving, de werktijden, de temperatuur, enzovoort.Zo moet de operator gebruik van pneumatisch gereedschap in overeenstemming met ISO5349 bepalingen van de constructie.

§ Wanneer het gebruikt wordt, aandacht te besteden aan haar, losse kleding of gelijkspel te vermijden betrokken te worden in het pneumatische gereedschap.

DIY Levert Metaalbewerking
Gewicht 305g
Model Aantal VS-100
Afmetingen 28x205L (mm)
Type Die Grinder
Power Source Pneumatische
Merknaam Besdia

Schrijf uw recensie

Taiwan Besdia Air Grinder & Air Lapper ONS-100 Swing Lucht Lappers Pneumatisch Gereedschap

Taiwan Besdia Air Grinder & Air Lapper ONS-100 Swing Lucht Lappers Pneumatisch Gereedschap

Gerelateerd