Nieuw Aanbieding! 2 mp camera aan de USB Digitale Microscoop kunt u 500 x 8 LED Camera Staan Microscopie High Power Digitale Beeld-Processor, Versterking 1 500 x

2 mp camera aan de USB Digitale Microscoop kunt u 500 x 8 LED Camera Staan Microscopie High Power Digitale Beeld-Processor, Versterking 1 500 x

Nieuw product

€21.24

-32%

€31.24

Op voorraad

999 Items

Verlanglijst

Tags: kleine micro-camera 4k, camera web, intel-processor, industriële elektronische microscoop, usb digitale microscoop van de elektronische, microscopio andonstar adsm302, microscop voor soldeer, microscop, camera microscop, micro usb-toepassingsgebied.

[relateproductdetail/]

Functies:

De DIGITALE PEN CAMERA is een nieuw elektronisch product de gezondheid voor het huis.Het is een buisvormige imaging systeem, bestaande uit een optische lens, de beeldsensor en een verlichting mechanisme, en een image transfer control circuit aangesloten op een computer.U kunt de beelden die zijn vastgelegd door de DIGITALE PEN CAMERA

op het computerscherm, op te slaan op de computer, print ze uit, of stuur ze dan.

Als een USB-microscoop kunt vergroten postzegels, munten, antiek, insecten, elektrische circuits, machines, stoffen, voedsel, decoraties, etc.en kan ook de visueel gehandicapte patiënten vergroten kleine tekst voor te lezen.

Let op:

Vóór installatie en gebruik van dit product, raadpleeg zorgvuldig de instructies in deze handleiding om te zorgen dat het juiste gebruik.

Veiligheidsinstructies:

Alvorens dit product te gebruiken, lees zorgvuldig de volgende aanwijzingen voor de veiligheid.

1. De aansluiting die op de computer is aangesloten, moet worden geaard, als de computer voedingen voor dit product.Als u twijfelt, neem dan een professionele elektricien controleren en te controleren of de aarding om de veiligheid te waarborgen.

2. Gebruik dit product nooit in stormachtig weer.

3. Dit product bevat delicate en precisie-onderdelen.Wees voorzichtig bij het gebruik ervan en het voorkomen van ruwe behandeling of overmatige kracht die kan leiden tot schade aan het product.

4. De temperatuur van de hendel lichtjes verhoogt tijdens het gebruik en het voelt een beetje warm.Dit is normaal.Als het product is oververhit en warm om aan te raken,onmiddellijk gesneden uit het stopcontact en neem contact met ons op voor reparatie.

5. Laat het product op een onbewaakt achter.Haal de stekker van de USB-poort na gebruik.

6. Niet demonteren van dit product.Het demonteren van dit product zal resulteren in onherstelbare schade. In geval van moeilijkheden bij het gebruik van het product, neem dan contact met ons op.

7. Dit product mag alleen gebruikt worden door kinderen onder toezicht van een volwassene.Geef nooit u dit product naar een kind te gebruiken of af te spelen door hem-of haarzelf.Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

8. Laat dit product in direct contact komen met stoom, damp, water of vloeistoffen van welke aard dan ook.Zo ' n contact kan onherstelbare schade veroorzaken die niet worden gedekt door de garantie.

9. Wanneer niet in gebruik, zet de hendel in de transparante huls en bewaar het in een goed afgesloten doos om te voorkomen dat vocht en verval.Schade die het gevolg is van onjuiste opslag zijn niet gedekt door de garantie.

10.Gebruik dit product nooit te onderzoeken in de ogen van baby ' s of jonge kinderen.

11.De kabel in dit product zijn strikt getest.Een veilig gebruik te garanderen, niet vervangen.

Specificaties:

1. DSP: High power Digitale Afbeelding Monarch Processor.

2. Sensor: hoge kwaliteit CMOS sensor, 2M pixel

3. Nog steeds capture resolutie: 640 X 480,1024 X 768,1280 X 800,1280 X 960,1280 X 1024,1600 X 1200

4. PC-interface: USB2.0

5. Voeding: 5V DC via USB-poort

6. Vergrotingsfactor: 1x 500x

7. Besturingssysteem: Windows 2000/XP/Vista/Win7, Mac OS X 10.5 of hoger

8. Formaat: 150 mm (L) x 80mm (R)x 123 mm(H)

9. Lichtbron: 8 LED (verstelbaar stuurwiel)

10.Gemaakt van Hoge kwaliteit Roestvrij Alumilum Gelegeerd Staal

1 x Digitale Microscoop Camera

1 x Standaard

5 x Sproeiers

Model Aantal Microscoop
Materiaal Andere
Kenmerken Hoge Definitie
Vergrotingsfactor 500X & Onder
Certificering GEEN
Theorie Video Microscoop
Drawtube Monoculaire
Merknaam VKTECH
Oorsprong CN(Oorsprong)

Schrijf uw recensie

2 mp camera aan de USB Digitale Microscoop kunt u 500 x 8 LED Camera Staan Microscopie High Power Digitale Beeld-Processor, Versterking 1 500 x

2 mp camera aan de USB Digitale Microscoop kunt u 500 x 8 LED Camera Staan Microscopie High Power Digitale Beeld-Processor, Versterking 1 500 x

Gerelateerd