Nieuw Aanbieding! Originele stilstaande beelden van stamcel Behandeling van Hardnekkige Oude Nieuwe STRETCH MARK GUM Lichaam Oplossingen Massage Crème voor een Gladdere Huid

Originele stilstaande beelden van stamcel Behandeling van Hardnekkige Oude Nieuwe STRETCH MARK GUM Lichaam Oplossingen Massage Crème voor een Gladdere Huid

Nieuw product

€45.26

-50%

€90.52

Op voorraad

999 Items

Verlanglijst

Tags: body spray victoria secret, bier metalen plaat, pistool spuit water, yiganerj, soma massage crème, stamcellen info, ug vrouwen, littekens pasjel, Lotion, stuur motor.

Freezframe - Australië is de Nummer 1 multi-award winnende cosmeceutical merk.

DISCLAIMER: Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

Botox® voor striae

We weten dat Botox® kan een groot verschil maken voor rimpels, nu uit onderzoek is gebleken dat het kan ook een ongelooflijke visuele effect op striae ook.

Striae niet alleen laat strepen op je huid.De huid ziet er ook gerimpelde, getrokken en uitgerekt.Het ontspannen van de omgeving kan helpen in de strijd tegen het trekken en rekken die verstoort de huid, zodat u een gladde, egale huid oppervlak.

De invoering van stamcellen STRETCH MARK GUM, Bi-Fase Droge lichaamsolie

Het onderzoek achter deze 2 medische doorbraken heeft geleid tot de ontwikkeling van een plaatselijke behandeling die gebruik maakt van kosmetische technologieën die het nabootsen van deze visuele veranderingen in de huid.

Voortbouwend op de kennis die je huid is het grootste reservoir voor stamcellen in je lichaam, stamcellen STRETCH MARK GUM maakt gebruik van de kracht van uw eigen vet-afgeleide stamcellen met zijn krachtige StemStim Technology™.Op hetzelfde moment, krachtige huid ontspannen peptiden verminderen zichtbaar de verschijning van spanning, rimpelen en te trekken wat resulteert in een helderder, gladder uitziende huid.

Klinisch bewezen te verminderen zichtbaar stretch marks in slechts 2 korte weken

Stel je voor het verminderen van de duisternis en roodheid van striae door meer dan de helft in slechts 14 dagen.Deze resultaten, plus meer dan 30% vermindering van de zichtbare lengte en breedte zijn slechts het begin.

Klinisch bewezen vermindering van zelfs de meest hardnekkige striae door tot 94%

Heeft de medische wetenschap tot slot houd het geheim tot het einde van striae?

Twee nieuwe gebieden van onderzoek zijn verbijsterd de cosmetische wetenschap gemeenschap met de openbaring dat er eindelijk een manier om het verminderen van rood en zilver littekens.

Eerste onderzoek in de huid weefsel engineering voor brandwonden is gebleken dat een bepaald type stamcellen, vet-afgeleide stamcellen, die leven in onze vetcellen kunnen helpen aan de wederopbouw van de beschadigde cel lagen verbrande rijden met de tragische derde graad brandwonden.

Dit is geweldig nieuws voor andere vormen van beschadiging van de huid, in het bijzonder van striae.De zwaarste beschadiging van de huid te genezen van brandwonden.Als deze technologie kan helpen genezen brutaal beschadigde huid van derdegraads verbrandingen waarbij de huid letterlijk gestript weg – welke kans heeft de nederige stretch mark hebben?

Onderzoekers links bedwelmd door de klinische resultaten van hardnekkige oude striae

Na het zien van de klinische gegevens over hardnekkige oude striae, die zilverachtig-witte bakens die nooit lijken te vervagen, onze wetenschappers waren verbijsterd.Na 2 weken worden de resultaten op nieuwe striae waren geweldig.Na 12 weken, ze waren kaak te laten vallen op een ongelooflijke 92% reductie van de zichtbare rode markeringen.

Maar niets bereidde hen voor de resultaten die werden behaald op de oude striae.Terwijl eerder, deze waren van het soort dat nooit zou kunnen worden budged, ongeacht wat je deed, met Stamcellen STRETCH MARK GUM, deze koppige oude littekens reageerde zelfs beter dan de nieuwere striae, het bereiken van een zichtbare vermindering in de verschijning van de oude striae tot 94%.

Stoppen met striae voordat ze formulier

stamcellen STRETCH MARK GUM bevat ook glycoproteïnen en MMP-remmers die kan helpen voorkomen dat de verschijning van nieuwe striae door het versterken van de huid en verbetert de elasticiteit.Het bevat ook een stretch mark favoriet, vloeibare cacao boter te hydrateren en te beschermen.

Feature3 stretch mark gum
Feature8 gladde, egale huid oppervlak
Feature1 body transformation
Feature6 Het verminderen van rimpels
Merknaam CHIMAY
Gebruik Lichaam
Item Type Crème
Feature4 nieuwe striae
Feature5 lichaam oplossingen
Feature2 beschadigde huid
Feature9 het verminderen van zelfs de meest hardnekkige striae
Geslacht Vrouw
Model Aantal stretch mark gum
NET WT 80g
Functie stretch mark gum
Land/Regio van Fabricage Australië

Schrijf uw recensie

Originele stilstaande beelden van stamcel Behandeling van Hardnekkige Oude Nieuwe STRETCH MARK GUM Lichaam Oplossingen Massage Crème voor een Gladdere Huid

Originele stilstaande beelden van stamcel Behandeling van Hardnekkige Oude Nieuwe STRETCH MARK GUM Lichaam Oplossingen Massage Crème voor een Gladdere Huid

Gerelateerd