Nieuw Aanbieding! Eco-Aquarium Water Te Zuiveren Magic Cube Aquarium Actieve Kool Kool Te Zuiveren Water Cube Luchtzuivering Multifunctionele

Eco-Aquarium Water Te Zuiveren Magic Cube Aquarium Actieve Kool Kool Te Zuiveren Water Cube Luchtzuivering Multifunctionele

Nieuw product

€6.75

Op voorraad

999 Items

Verlanglijst

Tags: Fluit, mand, pasta opslag tank, carbon filtratie, bamboe tandenborstel, koffie filter-water, carbon activ, bamboe tuin, fles pcp, perslucht tank geweer.

Het veranderen van troebel water in het aquarium kan lastig zijn...

Een onreine aquarium is schadelijk voor de levensduur van uw huisdier vis.Het handhaven van de hygiëne van uw water pet habitat met de hulp van deze Eco-Aquarium Water te Zuiveren Magic Cube .

Voorzien van honingraat structuur en geavanceerde ultra-adsorptie aan actieve kool dat de filters vuil, troebelheid, en de geur.

Vaste samenstelling, geen poeder, geen onzuiverheden , leidt niet tot het zwarte water.Afscheid nemen van de moeite van het voortdurend veranderen van troebel water in het aquarium.

KENMERKEN: Ultra-Sterke Filtering en Absorptie

Filtert en absorbeert vuil, bacteriën, chemische of in uw aquarium.De geadsorbeerd materiaal is stevig gecontroleerd en geoxideerd tot het verbeteren van de filtratie-efficiëntie, terwijl het verlengen van de levensduur van de kubus.

Veilig Voor Water Huisdier

Vermindert de sterfte van een aquarium huisdieren en het bevorderen van een betere gezondheid door gezuiverd water.Gemaakt van natuurlijk en niet-toxisch materiaal, BPA-proof.

Niet Meer Troebel Water

Effectief absorbeert tannine en fenolen en voorkomt dat het water van het krijgen van troebel.Houdt de PH van het water niveau evenals de algemene reinheid.

Langdurige Werking & Herbruikbaar

Na het plaatsen van de zuiveringsinstallatie kubus, uw aquarium worden gegarandeerd schoon blijven voor 3-6 maanden.Onze filter is herbruikbaar en kan worden gereinigd en vervangen op elk moment.

HOE TE GEBRUIKEN:

Wassen van de kubus met warm water en zeep alvorens te gebruiken.

Zet de stofzuiger in het aquarium.Beste aanbevolen plaatsing in de buurt van de water inlaat van de vis tank pomp.TIPS:

Wassen van de kubus met warm water en zeep alvorens te gebruiken.

Aanbevolen plaatsing is in de buurt van de water inlaat van de vis tank pomp.

Niet de positie van het raster filter naar beneden, anders zal verstoppen en zijn van invloed op de plaatsing van het filter effect.

Voor de beste resultaten , afspoelen of vervangen van de filter om de 3 tot 6 maanden .

VERBRUIK GIDS:

SPECIFICATIE: Materiaal/s: actieve Kool.Grootte: 10 * 10 * 10 cm.Gewicht: 400g.Kleur: Zwart.PAKKET BEVAT: 1 X Eco-Aquarium Water te Zuiveren Magic Cube.Opmerkingen: Wegens verschillende monitor en licht effect, de werkelijke kleur van het artikel kan enigszins verschillen van de kleuren getoond op de foto ' s.

Actieve Kool Type Geactiveerde Koolstof In Dozen
Toepassing Huisdier Gebied

Schrijf uw recensie

Eco-Aquarium Water Te Zuiveren Magic Cube Aquarium Actieve Kool Kool Te Zuiveren Water Cube Luchtzuivering Multifunctionele

Eco-Aquarium Water Te Zuiveren Magic Cube Aquarium Actieve Kool Kool Te Zuiveren Water Cube Luchtzuivering Multifunctionele

Gerelateerd