Nieuw Aanbieding! Pijn Therapie Laser SorenessTreating Prostaat Artritis Lager Niveau Laser Apparaat Wondgenezing Rug Schouder Nek Pijn

Pijn Therapie Laser SorenessTreating Prostaat Artritis Lager Niveau Laser Apparaat Wondgenezing Rug Schouder Nek Pijn

Nieuw product

€143.91

-42%

€252.47

Op voorraad

999 Items

Verlanglijst

Tags: 3602, laserpointer, laser pijn therapie, massag prostaat, batman auto, laser behandeling, het niveau van de laser, producten prostatitis, draagbare laser-niveau 12 lijn, nek pijn verlichting.

Pijn Therapie Laser SorenessTreating Prostaat Artritis Lager Niveau Laser Apparaat Wondgenezing Rug Schouder Nek Pijn

808nm van de het haarverwijdering*3PCS*150MW, infrarood laser kan doordringen in de huid en 5-7 cm, rechtstreeks richten op de pijn punt in de diepe ruimte.

650nm*10ST*6MW, Rode laser kunnen doordringen in huid van 2-3 cm, verbeteren de bloedcirculatie, anti-inflammatoire de omgeving van de pijn punt.

Dus 808nm + 650 nm elkaar beter te heilzaam voor lichaam pijn.

Nieuwste Ontwerp Halfgeleider-Laser therapie machine voor fysiotherapie met een zeer goed effect van de eerste behandeling.

Het is zeer professioneel low-level laser therapie apparaat voor acute ontsteking en genezing van het weefsel en traag helende wonden behandeling.

LLLT low-level laser therapie in elke afdeling van elk ziekenhuis, elke doctor ' s office (kliniek) en elk huis.

Drugs vrij van de pijn en een betere genezing door middel van 'best in class' photomedicine producten en diensten. 1. Verlichting Lichaam pijn Low-level laser therapie kan dringen diep door in het lichaam te verminderen de pijn en bevorderen de genezing.Het verbeteren van de doorbloeding, het verminderen van de ontsteking snel, het verlichten van de pijn en het versnellen van het weefsel te herstellen.

2. De genezing van de wond Lage niveau laser stimuleert de cellen tot verhoging van de productie van bepaalde enzymen die een invloed hebben op de celgroei of celdeling, waardoor de genezing van de snelheid van de wond.

3. Sport verwondt revalidatie LLLT met licht (fotonen te bestralen een gebied van letsel tot een verlichting van de pijn en het bevorderen van het lichaam het natuurlijke genezingsproces.Het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van de cel reproductie, het aanbieden van pijn en het behandelen van verwondingen.Laser therapie is effectief voor een scala van toepassingen zoals:verlichting van de Pijn; de genezing van de Wond; sportblessures; Bot herstellen; Revalidatie therapie; Dermatologie; de Regeneratie van Zenuw; Laser acupunctuur; Veterinaire

Therapeutische Principe

Low level laser therapie, ook wel koud laser therapie, laag niveau of zachte laser, die is gebaseerd op het proces van absorptie van licht in de cellen, dit stimuleert de eiwitsynthese, verbetert de stofwisseling, geeft meer lipoproteïne lipase, de lipase zal ontleden het vet afval in het bloed, het verbeteren van de rode bloedcellen vervoeren zuurstof en zuiveren het bloed, zodat het vet in het bloed en totaal cholesterol verlaagd en de insuline secretie terug naar normaal niveau.

infrarood Fysieke Apparaat Artritis,Tennis elleboog,de Spieren Gaan Pijn, Pijn in de Schouder
Oorsprong Het Vasteland Van China
plaats van oorsprong Wuhan, Hubei, China
Bedrijfsspanning 100V - 240V
Effect Toevoegen Schoonheid efficiënt te genezen acne herstellen van de huid zonder littekens
kleur rood
Lage Hefboom Laser Therapie Ziekte Cervicale spondylosis,lumbale schijf van inklemming,bevroren schouder,arthrit
Item Type Revalidatie-Fysiotherapie
Golflengte van de Laser 3 PC ' s * 808nm+ 10PCS* 650nm
Koude Laser Principe met behulp van licht-straling van de laser wijzigen van de biologische kenmerk
Model Aantal pijn apparaat
808nm van de het haarverwijdering 150mw voor elke
Materiaal samenstelling materiaal
Naam van het Product pijn apparaat
Merknaam ATANG

Schrijf uw recensie

Pijn Therapie Laser SorenessTreating Prostaat Artritis Lager Niveau Laser Apparaat Wondgenezing Rug Schouder Nek Pijn

Pijn Therapie Laser SorenessTreating Prostaat Artritis Lager Niveau Laser Apparaat Wondgenezing Rug Schouder Nek Pijn

Gerelateerd