Nieuw Aanbieding! Autel MaxiAP AP200 OBD2 Bluetooth-Code Reader AP 200 met Volledige Systeem Diagnoses AutoVIN TPMS IMMO Service

Autel MaxiAP AP200 OBD2 Bluetooth-Code Reader AP 200 met Volledige Systeem Diagnoses AutoVIN TPMS IMMO Service

Nieuw product

€49.46

-33%

€73.83

Op voorraad

999 Items

Verlanglijst

Tags: dpf van, yuchai, obd2 ecu chip tuning tool, OBD2 Scanner, ktm obd-pcm flash, autel mx-sensor rubber, autel ap200 volledig geactiveerd, 5 usb-tpms, ap200, renolink v187 origineel.

Autel MaxiAP AP200 OBD2 Bluetooth-Code Reader met Volledige Systemen Diagnoses AutoVIN TPMS-IMMO-Service voor Familie doe-het-zelvers

Top 10 Redenen om Autel MaxiAP AP200:

1. Vereenvoudigde Editie van MK808

2. Gemakkelijk Gebruik: Bluetooth-koppeling

3. Alle OBDII functies zijn beschikbaar en gratis

4. Met Één Voertuig Gratis Software + Meer Maker ($21.99 voor IOS/ $15.99 voor Android)

5. Ondersteuning tot 19 specifieke functies, zoals de Olie -, Reset, EPB, BMS, SAS, DPF, met TPMS, IMMO, enz.

6. Uitbreiden van de dekking met een extra in-app aankoop

7. Auto VIN-technologie identificeert voertuigen automatisch (AutoVIN Ophalen Boost in Effectiviteit)

8. Het genereren van reparatie rapporten van de geteste voertuigen en ondersteuning van PDF-formaat voor eenvoudig delen en afdrukken

9. Bijhouden van voertuigen getest eerder

10. 13 Talen Schakelaar Vrij: engels, traditioneel Chinees, frans, duits, spaans, portugees, nederlands, pools, zweeds, koreaans, Japans, russisch, italiaans

Autel MaxiAP AP200 Beschrijvingen:

De draadloze-diagnose-interface MaxiAP AP200 is een kleine interface-adapter gebruikt om verbinding te maken met een voertuig van de diagnostische connector (DLC) en een verbinding met het Android-of iOS-apparaat voor voertuig transmissie van gegevens, het maken van uw Android-of iOS-apparaten (hierna aangeduid als het apparaat of de apparaten) een krachtig diagnostisch hulpmiddel.De MaxiAP AP200 pakket bevat een Bluetooth (BT) OBDII connector en een MaxiAP200 app.Het is de perfecte Doe-Het-Zelf-instrument voor klanten op zoek naar een snelle en eenvoudige diagnostische functies van alle systemen.Het is bijna compatibel met alle modellen van Europese, Aziatische en Noord-Amerika maakt.

Autel AP200, als een innovatieve Bluetooth OBD2 scanner, uitgerust met een eigen App -"Maxi AP200, compleet OBD2 functies, samen met diverse reset diensten (Olie/EPB/BMS/TPMS/SAS Stelt, DPF-Regeneratie en IMMO Service etc.), is een compacte optie voor familie doe-het-zelvers voor het oplossen van een voertuig van problemen in een mum van tijd.

Autel MaxiAP AP200Highlights:

1. BLUETOOTH-VERBINDING : met Deze draagbare OBD2 scanner wordt gekenmerkt door een Bluetooth-verbinding, en u kunt de gratis APP downloaden "MaxiAP200" op uw iOS-of Android-apparaten te krijgen de auto diagnose gaat zonder enige zorgen over de compatibiliteit.

2. VEELZIJDIGE AUTO DIAGNOSE : Als een innovatieve obd2 scan tool, dit AP200 omvat, maar is niet beperkt tot OBD2 functies, het biedt gebruikers ook een verscheidenheid van reset diensten, waaronder Olie/EPB/BMS/TPMS/SAS Stelt, DPF-Regeneratie en IMMO Service.

3. HOGE KOSTEN PRESTATIES: Deze obd2 scanner biedt een gratis voertuig specifieke software waarmee je je diagnose van een auto gratis, en u hoeft alleen geld te besteden $15.99(Android) /$21.99(iOS) het kopen van 12 maanden gebruik maken van de toestemming van één model auto.

4. SPECIALE AUTOVIN EIGENSCHAP : De Auto VIN functie van de AP200 helpt snel blijkt dat auto ' s informatie, met inbegrip van het type voertuig, het land van herkomst, de grootte van de motor, enz.en het rapport over de auto info kan worden omgezet in PDF-formaat voor betere PC-Printen.

5. GESCHIEDENIS-OPNAME SCHERM : Terwijl het aanbieden van u gedetailleerde diagnostische resultaat, deze auto scanner is geschikt voor het opnemen geschiedenis diagnostische informatie en de geschiedenis opnamen kunnen worden gebruikt als een effectieve data-referentie in de periode van auto-diagnose.

6. Ongeëvenaarde Economische Scanner: hoe verleidelijk dit obd2 scanner kijkt, je kunt gewoon verder stimuleren de eetlust als je ziet haar prijs (veel lager dan MK808 is, terwijl het delen bijna dezelfde krachtige functies).Samen met de 12-maand landelijk , het is ideaal voor elk gezin Ververijen op zoek naar kwaliteit en toch effectief diagnostisch instrument.

Autel MaxiAP AP200 Functies:

1. SUPERIEURE SYSTEMS DIAGNOSES

1).Met een superieure systems diagnoses, deze universele obd2 scanner kan worden gebruikt voor het lezen van alle beschikbare systemen' ECU informatie ter bevordering van het voertuig diagnose.De complete systemen variëren van verschillende auto ' s en ze zijn doorgaans voorzien van Motor, transmissie, ABS, SRS, SAS, TPMS, EPB en Brandstof systemen etc.

2).Dtc ' s lezen uit het voertuig controle systemen te vinden probleemgebieden, en het bieden van oplossingen;

3).Wissen van de codes gemakkelijk na dtc ' s ophalen en bij bepaalde reparaties zijn uitgevoerd;

4).Live data geeft elke parameter item dat wordt weergegeven in analoge, tekst, golfvormgrafiek modi etc.;

5).De actieve test gebruikt om toegang te krijgen tot voertuig-specifieke subsysteem en onderdeel testen.

2. GEAVANCEERD OPNIEUW INSTELLEN DIENSTEN:

Deze OBD2 Bluetooth scanner is speciaal ontworpen om u te voorzien van een snelle toegang tot het voertuig systemen voor diverse geplande service en onderhoud optredens.Er is een aantal veelgebruikte speciale reset diensten zijn vermeld voor uw verwijzing:

1).Olie Reset – reset Uitvoeren voor de Motor de Levensduur van de Olie-systeem, dat berekent een optimale levensduur van de olie veranderen interval afhankelijk van het voertuig de rijomstandigheden en het klimaat.

Merknaam cwobdii
Oorsprong CN(Oorsprong)
Type Naam Autel AP200
Certificering CE

Schrijf uw recensie

Autel MaxiAP AP200 OBD2 Bluetooth-Code Reader AP 200 met Volledige Systeem Diagnoses AutoVIN TPMS IMMO Service

Autel MaxiAP AP200 OBD2 Bluetooth-Code Reader AP 200 met Volledige Systeem Diagnoses AutoVIN TPMS IMMO Service

Gerelateerd